Charakterystyka mikrobiologiczna ziarna kakaowego, produktów jego przerobu oraz środowiska przetwarzania / Barbara Wójcik-Stopczyńska.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 238Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Opis: 113 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 169710 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000081853 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2006.
Bibliografia na stronach 99-109.
Streszczenie angielskie.
