Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Charakterystyka mikrobiologiczna ziarna kakaowego, produktów jego przerobu oraz środowiska przetwarzania / Barbara Wójcik-Stopczyńska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 238Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Opis: 113 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2007900274Inne nry kontrolne: (OCoLC)169924369 Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2006.

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2006.

Bibliografia na stronach 99-109.

Streszczenie angielskie.

Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • Powiązana grupa: Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • VIAF ID: 127044575