Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka mikrobiologiczna ziarna kakaowego, produktów jego przerobu oraz środowiska przetwarzania / Barbara Wójcik-Stopczyńska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 238Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Description: 113 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2006.

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2006.

Bibliografia na stronach 99-109.

Streszczenie angielskie.

Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • VIAF ID: 127044575