Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432657
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159314 II (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000158136 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088288 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000082160 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | L 04 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000082161 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000082164 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000082165 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088284 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000082037 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088287 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000082038 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088286 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000082039 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088285 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000082040 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088283 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000082041 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Jd 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000082042 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.