The food industry in Europe : tradition and innovation : Erasmus Intensive Programme in agri-business management with emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz Sikora, Anna Strada.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006.Description: 300 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8392206770
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149281 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000082299 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Gb 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000082214 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy tekstach. Indeks.
