Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : jakość polskich odmian ziemniaka / [kom. red. Wacław Leszczyński et al.] ; Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Sekcja Technologii Węglowodanów Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Consumption and industrial potato and its processing - the quality of Polish potato cultivars [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-28 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000100727 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 51751 II (511/2) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000082247 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-20 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000082250 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn WL Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Opis wg okł.
Zawiera materiały z IV Konferencji Naukowej, Szklarska Poręba, 8-11 maja 2006 r.
Bibliogr. przy art.
Tekst pol. i ang.