Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : jakość polskich odmian ziemniaka / [kom. red. Wacław Leszczyński et al.] ; Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Sekcja Technologii Węglowodanów Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Serie: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; z. 511, cz. 2Szczegóły wydania: Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006.Opis: S. [337] - 691 : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Consumption and industrial potato and its processing - the quality of Polish potato cultivars [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-28 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000100727
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn WL 51751 II (511/2) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000082247
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-20 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000082250
Liczba zamówień: 0

Opis wg okł.

Zawiera materiały z IV Konferencji Naukowej, Szklarska Poręba, 8-11 maja 2006 r.

Bibliogr. przy art.

Tekst pol. i ang.