Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak.
Material type:
TextSeries: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "Hoża", 1997.Description: 267 s. : il. ; 17 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8385038426
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mw 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000064657 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131713 I (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000010048 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Si 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138482 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 264-266.
