Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia serów twardych i półtwardych / Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "Hoża", 1997.Description: 267 s. : il. ; 17 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8385038426
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mw 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000064657
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 131713 I (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000010048
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Si 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138482
Total holds: 0

Bibliogr. s. 264-266.

Chojnowski, Władysław
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 162040609
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877