Podstawy mikrobiologii mleczarskiej / Kazimierz Kornacki, Łucja Łaniewska-Moroz, Iwona Warmińska-Radyko.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 838503837X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131714 I (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000010052 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075515 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000138447 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
131711 I Technologia serów miękkich / | 131712 I Technologia mleka spożywczego / | 131713 I Technologia serów twardych i półtwardych / | 131714 I Podstawy mikrobiologii mleczarskiej / | 131715 I Produkcja koncentratów mleczarskich / | 131716 I Produkcja mlecznych deserów mrożonych / | 131717 I Wyrób masła / |
Bibliogr. s. 207-208.