Starch : progress in basic and applied science / eds.: Piotr Tomasik, Vladimir P. Yuryev, Eric Bertoft.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Polish Society of Food Technologists' - Małopolska Branch, cop. 2007.Description: 401 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788390269962
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106439 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132571 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157332 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132540 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mn 02 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000083907 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149353 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000082839 |
Total holds: 0
Przedm.: XIV International Starch Convention.
Bibliogr. przy ref. Indeks.
