Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych / Barbara Koziorowska.

By: Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 1998.Description: 168 s., [8] s. tabl. złoż., [8] s. fot. kolor. : il. ; 28 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300031766
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 118401 III (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000047180
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076671 (Browse shelf(Opens below)) 5 Checked out 04.06.2025 1000029468
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 33 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000029467
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076672 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000029466
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076669 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000029465
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 22 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138501
Total holds: 0

Bibliogr. s. 165-168.

Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, oraz innych akademii rolniczych, dla Wydziału Architektury i Inżynierii Sanitarnej i Wodnej PW, oraz uczniów techników gastronomicznych.