Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych / Barbara Koziorowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300031766
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118401 III (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000047180 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076671 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Checked out | 04.06.2025 | 1000029468 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 33 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000029467 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076672 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000029466 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076669 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029465 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138501 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 165-168.
Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, oraz innych akademii rolniczych, dla Wydziału Architektury i Inżynierii Sanitarnej i Wodnej PW, oraz uczniów techników gastronomicznych.