Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Charakterystyka mięsa łań jelenia szlachetnego (Cervus elaphus L.) oraz zmian jego jakości w czasie dojrzewania w modyfikowanej atmosferze / Tomasz Daszkiewicz.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 126Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2007.Description: 101 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372995001
Subject(s): Dissertation note: Rozprawa habilitacyjna.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 501272 II (126) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000083376
Total holds: 0

Rozprawa habilitacyjna.

Bibliogr. s. 87-99.

Streszcz. ang.