Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE / [red. Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Iwona Szczepaniak ; tł. Witold Czartoryski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 57Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.Description: 270, [2] s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389666932
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dokument dostępny również online.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149551 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084653
Total holds: 0

Pracę zrealizowano w ramach tematów: Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa oraz Wpływ funduszy strukturalnych Unii Europejskiej na rozwój regionów wiejskich w pierwszych latach członkostwa. Ogólna koncepcja wsparcia tego rozwoju w latach 2007-2013 środkami funduszy strukturalnych i funduszu kohezji.

Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.

Materiały na konferencję w Wigrach w dniach 13-16 czerwca 2007 r.

Bibliogr. przy większości prac.

Dokument dostępny również online.

Tł. art. zagranicznych z jęz. ang.

Szczepaniak, Iwona
  • Field of activity: Ekonomia.
  • VIAF ID: 101743218