Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432763
- 9788320432725
- Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089388 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084620 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089387 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000084622 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089386 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000084623 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089385 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000084624 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089384 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000084625 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089383 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000084626 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089382 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000084627 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089381 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000084628 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089380 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000084629 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089379 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000084630 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089378 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000084631 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089374 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000084632 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089373 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000084633 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089372 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000084634 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089371 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000084635 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089370 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000084636 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089369 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000084637 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089375 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084638 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089377 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000084640 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149576 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 3 | 21 | Available | 1000084757 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089376 (Browse shelf(Opens below)) | T. 3 | 1 | Available | 1000084639 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.