Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 246 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432763
  • 9788320432725
Other title:
  • Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089388 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084620
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089387 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000084622
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089386 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000084623
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089385 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000084624
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089384 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000084625
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089383 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000084626
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089382 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000084627
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089381 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000084628
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089380 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000084629
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089379 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000084630
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089378 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000084631
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089374 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000084632
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089373 (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000084633
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089372 (Browse shelf(Opens below)) 14 Available 1000084634
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089371 (Browse shelf(Opens below)) 15 Available 1000084635
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089370 (Browse shelf(Opens below)) 16 Available 1000084636
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089369 (Browse shelf(Opens below)) 17 Available 1000084637
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089375 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084638
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089377 (Browse shelf(Opens below)) 20 Available 1000084640
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149576 II (Browse shelf(Opens below)) T. 3 21 Available 1000084757
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089376 (Browse shelf(Opens below)) T. 3 1 Available 1000084639
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Wg metryki książki: Wyd. 5.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.