Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432763
- 9788320432725
- Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089388 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000084620 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089387 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000084622 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089386 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000084623 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089385 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000084624 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089384 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000084625 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089383 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000084626 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089382 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000084627 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089381 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000084628 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089380 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000084629 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089379 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000084630 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089378 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000084631 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089374 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000084632 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089373 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000084633 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089372 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 14 | Dostępny | 1000084634 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089371 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 15 | Dostępny | 1000084635 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089370 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 16 | Dostępny | 1000084636 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089369 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Dostępny | 1000084637 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089375 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000084638 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089377 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 20 | Dostępny | 1000084640 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149576 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 3 | 21 | Dostępny | 1000084757 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089376 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 3 | 1 | Dostępny | 1000084639 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.