Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Wydanie: Wyd. 5 zmOpis: 246 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432763
  • 9788320432725
Inny tytuł:
  • Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089388 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000084620
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089387 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000084622
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089386 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000084623
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089385 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000084624
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089384 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000084625
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089383 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000084626
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089382 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 7 Dostępny 1000084627
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089381 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 8 Dostępny 1000084628
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089380 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 9 Dostępny 1000084629
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089379 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 10 Dostępny 1000084630
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089378 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 11 Dostępny 1000084631
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089374 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 12 Dostępny 1000084632
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089373 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 13 Dostępny 1000084633
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089372 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 14 Dostępny 1000084634
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089371 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 15 Dostępny 1000084635
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089370 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 16 Dostępny 1000084636
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089369 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 17 Dostępny 1000084637
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089375 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000084638
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089377 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 20 Dostępny 1000084640
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149576 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 3 21 Dostępny 1000084757
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089376 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 3 1 Dostępny 1000084639
Liczba zamówień: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Wg metryki książki: Wyd. 5.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.