Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 4: Oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8325102713
Other title:
  • PN-EN 12014-4:2006
  • Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitritte content - Part 4: lon-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate content of meat products [Other title]
  • Oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC)
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7427 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085116
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Zawiera tabele.

Bibliogr. s. 16.

Wprowadza EN 12014-4:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-4:2005 (U); Zatwierdzona 14 lipca 2006 r.

Wprowadza EN 12014-4:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-4:2005 (U); Zatwierdzona 14 lipca 2006 r.

Polska.
Polska.