Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów / [kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, 38
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149574 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000085063 |
Total holds: 0
Indeks.
Tekst częśc. ang.