Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 3: Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów PN-EN 12014-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Description: 2, 13 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8325103477
Other title:
  • PN-EN 12014-3:2006
  • Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite [Other title]
  • Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów
Subject(s):

ICS 67.120.10.

Zawiera tabele.

Bibliogr. s. 13.

Wprowadza EN 12014-3:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-3:2005 (U); PN-74/A-82114; Zatwierdzona 18 lipca 2006 r.

Wprowadza EN 12014-3:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-3:2005 (U); PN-74/A-82114; Zatwierdzona 18 lipca 2006 r.

Polska.
Polska.