Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości kwasu okadaikowego w małżach - Metoda HPLC z oczyszczaniem w fazie stałej, uzyskiwaniem pochodnej i detekcją fluorymetryczną PN-EN 14524 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8325111976
- PN-EN 14524:2006
- Foodstuffs - Determination of okadoic acid in mussels - HPLC method with solid phase extraction clean-up, derivatization and fluorimetric detection [Other title]
- Oznaczanie zawartości kwasu okadaikowego w małżach
- Metoda HPLC z oczyszczaniem w fazie stałej, uzyskiwaniem pochodnej i detekcją fluorymetryczną
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7477 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085813 |
ICS 67.120.30.
Bibliogr. s. 14.
Wprowadza EN 14524:2004, IDT; Zastępuje PN-EN 14524:2005 (U); Zatwierdzona 2 listopada 2006 r.
Wprowadza EN 14524:2004, IDT; Zastępuje PN-EN 14524:2005 (U); Zatwierdzona 2 listopada 2006 r.