Mleko w proszku - Oznaczanie zawartości wody - (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 5537 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Opis: 9 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324390049
- Oznaczanie zawartości wody
- (Metoda odwoławcza)
- Dried milk and dried milk products - Determination of moisture (Reference method) (ISO 5537:2004) [Inny tytuł]
- PN-EN ISO 5537:2006
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7512 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086062 | |
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7487 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085815 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 9.
Wprowadza EN ISO 5537:2004, IDT, ISO 5537:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 5537:2004 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.
