Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sery i przetwory topione z serów - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1735 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Description: 18 s. : il., tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324390006
Other title:
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu
  • Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
  • Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004) [Other title]
  • PN-EN ISO 1735:2006
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7511 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000086061
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7488 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085809
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Bibliogr. s. 18.

Wprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.

Wprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.

Polska.
Polska.