Sery i przetwory topione z serów - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1735 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324390006
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
- Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004) [Other title]
- PN-EN ISO 1735:2006
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7511 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086061 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7488 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085809 |
ICS 67.100.30.
Bibliogr. s. 18.
Wprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.
Wprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.