Technologia produkcji wędlin. Cz. 3, Wędzonki surowe / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390634554
- Wędzonki surowe
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132550 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000086210 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 21/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085988 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 72.