Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia produkcji wędlin. Cz. 3, Wędzonki surowe / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Mięso i WędlinySzczegóły wydania: Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe, 2005.Wydanie: Wyd. 2 (popr. i uzup.)Opis: 72 s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390634554
Inny tytuł:
  • Wędzonki surowe
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132550 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000086210
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 21/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085988
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 72.

Słowiński, Mirosław
  • Obszar działalności: Kuchnia.
  • VIAF ID: 31755035