Mleko i przetwory mleczne - Wytyczne dotyczące znormalizowanego opisu mikrobiologicznych metod wykrywania substancji hamujących PN-EN ISO 13969 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324389989
- PN-EN ISO 13969:2006
- Milk and milk products - Guidelines for the standardized description of immunoassays or receptor assays for the detection of antimicrobial residues (ISO 18330:2003) [Other title]
- Mleko i przetwory mleczne
- Wytyczne dotyczące znormalizowanego opisu mikrobiologicznych metod wykrywania substancji hamujących
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7483 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086118 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7515 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086128 |
ICS 07.100.30.
Wprowadza EN ISO 13969:2004, IDT, ISO 13969:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 13969:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.
Wprowadza EN ISO 13969:2004, IDT, ISO 13969:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 13969:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.