Maszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Część 2: Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325130473
- PN-EN 1672-2: 2007
- Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7625 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086112 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Niniejsza norma jest polską wersją Normy Europejskiej EN 1672-2: 2005. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten sam status co wersje oficjalne.
ICS 67.260.
Bibliogr. s. 40.
Wprowadza EN 1672-2: 2005, IDT ; Zastępuje PN-EN 1672-2: 2005 (U) ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 25 czerwca 2007 r.
Wprowadza EN 1672-2: 2005, IDT ; Zastępuje PN-EN 1672-2: 2005 (U) ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 25 czerwca 2007 r.