Technologia produkcji wędlin. Cz. 5, Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390634570
- Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000088094 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091161 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000088097 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132552 I (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000086208 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 21/5 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 5 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086043 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 67-69.