Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia produkcji wędlin. Cz. 5, Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Mięso i WędlinyPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Fachowe, cop. 2007.Description: 72 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390634570
Other title:
  • Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sp 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000088094
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 091161 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000088097
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132552 I (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000086208
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 21/5 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 5 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000086043
Total holds: 0

Bibliogr. s. 67-69.