Baner ze zdjęciem biblioteki

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz.4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1
  • PN-EN 12014-4:2006/Ap1:2007
  • Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-42006/Ap1
Subject(s):

ICS 67.120.10.

Poprawka do Polskiej Normy.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.

Polska.