Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz.4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1
- PN-EN 12014-4:2006/Ap1:2007
- Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-42006/Ap1
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7596 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086582 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.120.10.
Poprawka do Polskiej Normy.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.