Baner ze zdjęciem biblioteki

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i w kawie palonej - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14132:2004/AC / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i w kawie palonej - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14132:2004/AC
  • PN-EN 14132:2004/AC:2007
Subject(s):

ICS 67.060 ; 67.140.20.

Poprawka do Polskiej Normy.

Wprowadza EN 14132:2004/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 31 stycznia 2007.

Wprowadza EN 14132:2004/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 31 stycznia 2007.

Polska.