Artykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133:2005/AC / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego
- PN-EN 14133:2005/AC:2007
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7603 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086661 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.160.10.
Poprawka do Polskiej Normy.
Wprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.
Wprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.