Baner ze zdjęciem biblioteki

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133:2005/AC / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego
  • PN-EN 14133:2005/AC:2007
Subject(s):

ICS 67.160.10.

Poprawka do Polskiej Normy.

Wprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.

Wprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.

Polska.