Maszynoznawstwo gastronomiczne / Robert Zaremba, Andrzej Półtorak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372449177
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149739 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000087067 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086951 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090463 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000086843 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090462 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000086844 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090461 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000086845 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Normy s. [111].
Bibliogr. s. 109-[111].