Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Enzymic hydrolysis of food proteins / Jens Adler-Nissen.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers, cop. 1986.Opis: XXIV, 427 s. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0853343861
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 127108 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000087004
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 365-404. Indeksy.