Podręczny poradnik technologa mięsa : praca zbiorowa / [współpr. merytoryczna Piotr Andrzej Pawłowski, Angelika Płóciennik-Ociepka, Piotr Gajos].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391919463
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132602 I (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000087380 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 25 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000087194 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000087209 |
Total holds: 0