Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podręczny poradnik technologa mięsa : praca zbiorowa / [współpr. merytoryczna Piotr Andrzej Pawłowski, Angelika Płóciennik-Ociepka, Piotr Gajos].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Katowice : Wydawnictwo Elamed, 2006.Description: 168 s. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391919463
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132602 I (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000087380
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000087194
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 29 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000087209
Total holds: 0
Gajos, Piotr.
  • Field of activity: Medycyna weterynaryjna.
  • VIAF ID: 164867191
  • Occupation: Lekarze weterynarii.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080886