High-performance liquid chromatography of cereal and legume proteins / ed. by James E. Kruger and Jerold A. Bietz.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: St. Paul : American Association of Cereal Chemists, Inc., cop. 1994.Opis: V, 426 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0913250821
- HPLC [Tytuł okładkowy]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149786 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Wypożyczono Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 31.10.2025 | 1000087369 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy pracach.
