Food Service : Polska : gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe / [red. nacz. Axel Bohl ; red. polska Małgorzata Bieńkowska].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 1231-2274
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 CD Catering w Muzeach, CD Catering dla Podróżnych, CD Catering Okolicznościowy | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 Dodatek do nr 1: Dialog Zielone Czapki | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2009 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2010 nr 100-105 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2012 nr 113-121 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2013 nr 122-130 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2014 nr 131-140 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2015 nr 141-150 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2016 nr 151-160 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2017 nr 161-170 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2018 nr 171-180 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2019 nr 181-190 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2020 nr 191-200 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2021 nr 201-210 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2022 nr 211-220 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2023 nr 221-231 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501849 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: M-48 | Nie wypożycza się |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Tyt. wg okł.
Od R. 7, [nr] 1 (2000) podtyt.: Polska : gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe : ogólnopolskie czasopismo fachowe.
Od R. 7, [nr] 1 (2000): Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe.
Od nr 4 (2001) podtyt.: gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe.
Od nr 1 (2003) podtyt.: gwarancją sukcesu w gastronomii.
Od nr 1 (2010) wyd.: VFP Communications.
Od nr 10 (2012) podtyt.: magazyn HoReCa.
W latach 1999-2003 wydawany razem z czas. Dialog.
Od roku 2004 wydawany razem z czas. Dialog Zielonych Czapek.