Food Service : Polska : gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe / [red. nacz. Axel Bohl ; red. polska Małgorzata Bieńkowska].
Rodzaj materiału:
Wydawnictwo ciągłeSzczegóły wydania: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Fachowe ; Frankfurt am Main : Deutscher Fachverlag, 1994-.Opis: 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 1231-2274
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | |
|---|---|---|---|---|---|
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 CD Catering w Muzeach, CD Catering dla Podróżnych, CD Catering Okolicznościowy | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 Dodatek do nr 1: Dialog Zielone Czapki | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2008 nr 1-6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2009 nr 1-6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2010 nr 100-105 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2012 nr 113-121 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2013 nr 122-130 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2014 nr 131-140 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2015 nr 141-150 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2016 nr 151-160 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2017 nr 161-170 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2018 nr 171-180 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2019 nr 181-190 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2020 nr 191-200 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2021 nr 201-210 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2022 nr 211-220 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-48 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2023 nr 221-231 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ |
Liczba zamówień: 0
Tyt. wg okł.
Od R. 7, [nr] 1 (2000) podtyt.: Polska : gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe : ogólnopolskie czasopismo fachowe.
Od R. 7, [nr] 1 (2000): Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe.
Od nr 4 (2001) podtyt.: gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe.
Od nr 1 (2003) podtyt.: gwarancją sukcesu w gastronomii.
Od nr 1 (2010) wyd.: VFP Communications.
Od nr 10 (2012) podtyt.: magazyn HoReCa.
W latach 1999-2003 wydawany razem z czas. Dialog.
Od roku 2004 wydawany razem z czas. Dialog Zielonych Czapek.
