Baner ze zdjęciem biblioteki

Tabele składu i wartości odżywczych produktów spożywczych. Cz. 2, 3, 4, 5, 6 / A. Szczygieł, J. Piekarska, I. Horszczaruk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975.Description: 154, [1] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2007810508Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413817511 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 91713 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, 3, 4, 5, 6 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000088255
Total holds: 0

Bibliogr. s. 148-152. Indeks.

Horszczaruk, I.
Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
  • Field of activity: Medycyna.
  • VIAF ID: 159519948