Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal.

By: Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : nakł. autora, 1937 Description: 302 s., [1] k. złoż. : il., err. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001122995Inne nry kontrolne: (OCoLC)749879024 Contained works: Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 15403 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000172074
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 125605 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000089897
Total holds: 0

Z 64 rycinami w tekście.

Bibliogr. s. 297.

Bal, Antoni
  • Field of activity: Technologia mleczarska.
  • VIAF ID: 311322333
  • Occupation: Inżynierowie.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733