Surowce i technologia żywności : podręcznik dla liceum zawodowego. Cz. 1 / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302035440
- 8302036021
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070706 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001262 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 19/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138541 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. [228].
Dla uczniów liceum zawodowego.