Zdrowie i środowisko jako czynniki warunkujące efektywność produkcji owczarskiej : monografia : [praca zbiorowa / red. Edward Wierzchoś et al. ; aut. G. Bonczar et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389648693
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 190731 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie udostępnia się | Dar od redaktora, Edwarda Wierzchosia dla prof. Mariana Tischnera. | 1000169640 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0105463 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000140346 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150084 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000091684 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150083 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000091685 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Pg 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000091593 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy tekstach.
Streszcz. ang. przy tekstach.