Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia przetwórstwa mięsnego. Cz. 1 / Leszek Brochowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1970.Edition: Wydanie IDescription: 247, [1] strona : ilustracje ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 76474 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000091652
Total holds: 0

Dla uczniów kl. II technikum przemysłu spożywczego, specjalność: przetwórstwo męsne.