Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST / pod red. Arnolda Spicera.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320401828
- Tyt. oryg. : Advances in preconcentration and dehydration of foods
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mi 23 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144625 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105653 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000126549 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105652 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000051238 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064963 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000015722 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. po rozdz.