Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Reducing fat in meat animals / ed. by J. D. Wood and A.V. Fisher.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: London ; New York : Elsevier Applied Science, cop. 1990.Opis: XV, 469 s. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1851664556
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 139166 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000092457
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.