Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Meat freezing : a source book / Brad W. Berry, Kathleen F. Leddy ; ed. by George Charalambous.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Developments in Food Science ; 20Publication details: Amsterdam [etc.] : Elsevier, 1989.Description: VII, 384 s. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0444874631
  • 0444416889
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 137045 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000092455
Total holds: 0

Indeks.

Berry, Brad W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 110757406
Leddy, Kathleen F.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 6493381