Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; [aut. rozdz. Marek Zin et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008.Description: 509 s. : il. kolor. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373383791
Subject(s):
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Zin, Marek
  • Field of activity: Malarstwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Associated group: Uniwersytet Rzeszowski.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Artyści amatorzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Place of birth: Zamość (Polska).