Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa / Anna Czubaszek ; Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu ; nr 564 | Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy ; 253Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.Description: 85 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001209518Inne nry kontrolne: (OCoLC)297678545 Other title:
  • Technological characteristics of wheat flour blends with oat grind products [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (253) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092613
Total holds: 0

W serii gł.: nr 564.

Bibliogr. s. 70-83.

Streszcz. ang.