Meat and health / ed. by A. M. Pearson and T. R. Dutson.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 1851664521
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 139129 II (Browse shelf(Opens below)) | Vol. 6 | 1 | Available | 1000092892 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
139126 II Dodatki do żywności : przyjaciel czy wróg? / | 139127 II Dodatki do żywności : przyjaciel czy wróg? / | 139128 II Efektywność produkcji rolnej / | 139129 II Meat and health / | 139130 II Z dziejów myśli filozoficznej : (wybór tekstów). Cz. 2 / | 139132 II Developments in meat science. 5 / | 139133 II Analiza ilościowa i techniczna. T. 1 / |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.