Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie aflatoksyny B1 oraz sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w orzechach laskowych, orzechach ziemnych, pistacjach, figach i papryce w proszku - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskiwaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14123 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.Description: 2, 26, [2] s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325156749
Other title:
  • PN-EN 14123 :2008
  • Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup [Other title]
  • Oznaczanie aflatoksyny B1 oraz sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w orzechach laskowych, orzechach ziemnych, pistacjach, figach i papryce w proszku - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskiwaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego
  • Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskiwaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14123
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7734 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000092852
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
PN-7723 Mikrobiologia żywności i pasz - Horyzontalna metoda wykrywania Salmonella spp. PN-EN ISO 6579:2003/A1 / PN-7732 Mleko i przetwory mleczne - Wykrywanie Enterobacter sakazakii PKN-ISO/TS 22964 / PN-7733 Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi - Substancje w tworzywach sztucznych podlegające ograniczeniom - Część 7: Oznaczanie glikolu monoetylenowego i glikolu dietylenowego w płynach modelowych żywności PN-EN 13130-7 / PN-7734 Artykuły żywnościowe - Oznaczanie aflatoksyny B1 oraz sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w orzechach laskowych, orzechach ziemnych, pistacjach, figach i papryce w proszku - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z uzyskiwaniem pochodnej po rozdziale na kolumnie i oczyszczaniu na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14123 / PN-7735 Artykuły żywnościowe - Oznaczanie pierwiastków śladowych - Oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie) PN-EN 15111 / PN-7736 Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi - Niektóre pochodne epoksydowe podlegające ograniczeniom - Oznaczanie NOGE i ich pochodnych hydroksylowych i chlorowanych PN-EN 15137 / PN-7740 Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości azotanów (V) i azotanów (III) - Cz. 1: Metoda z wykorzystaniem redukcji kadmem i spektrometrii PN-EN ISO 14673-1 /

Zawiera tab.

ICS 67.050.

Bibliogr. s. 26.

Wprowadza EN 14123:2007, IDT; Zastępuje PN-EN 14123: 2008; Zatwierdzona 26 sierpnia 2008 r.

Wprowadza EN 14123:2007, IDT; Zastępuje PN-EN 14123: 2008; Zatwierdzona 26 sierpnia 2008 r.

Polska.
Polska.