Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 3: Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów PN-EN 12014-3:2006/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-EN 12014-3:2006/Ap1:2008
- Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7708 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000093506 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Poprawka do Polskiej Normy.
ICS 67.120.10.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.