Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Odporność naczyń kuchennych na mechaniczne zmywanie - Część 5: Szybka metoda badania wyrobów ceramicznych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 12875-5 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.Description: 2, 7, [1] s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325159115
Other title:
  • PN-EN 12875-5:2008
  • Mechanical dishwashing resistance of utensils - Part 5: Rapid test for ceramic catering articles [Other title]
  • Szybka metoda badania wyrobów ceramicznych dla zakładów zbiorowego żywienia
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7751 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000094710
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
PN-7748 Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie monoacylogliceroli, diacylogliceroli, triacylogliceroli i glicerolu metodą wysokosprawnej chromatografii sitowej (HPSEC) PN-EN ISO 18395 / PN-7749 Odporność naczyń kuchennych na mechaniczne zmywanie - Część 1: Wzorcowa metoda badania wyrobów do użytku domowego PN-EN 12875-1 / PN-7750 Odporność naczyń kuchennych na mechaniczne zmywanie - Część 4: Szybka metoda badania wyrobów ceramicznych do użytku domowego PN-EN 12875-4 / PN-7751 Odporność naczyń kuchennych na mechaniczne zmywanie - Część 5: Szybka metoda badania wyrobów ceramicznych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 12875-5 / PN-7752 Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi - Niektóre pochodne epoksydowe podlegające ograniczeniom - Oznaczanie BADGE, BFDGE i ich hydroksy oraz chlorowanych pochodnych w płynach modelowych żywności PN-EN 15136 / PN-7753 Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi - Metody badań odporności ceramicznych, szklanych, z tworzywa szklano-ceramicznego i tworzywa sztucznego naczyń kuchennych nagrzewanych mikrofalowo PN-EN 15284 / PN-7754 Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi - Sztućce i przybory stołowe - Część 5: Wymagania dotyczące ostrości i badanie odporności na zużycie krawędzi tnących wyrobów nożowniczych PN-EN ISO 8442-5 /

ICS 67.250; 97.040.40; 97.040.60.

Wprowadza EN 12875-5:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 12875-5:2006; Zatwierdzona 6 października 2008 r.

Wprowadza EN 12875-5:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 12875-5:2006; Zatwierdzona 6 października 2008 r.

Polska.
Polska.