Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia May 1-4, 1978 / Martha E. Rhodes, ed.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0816121362
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 114394 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000101583 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 114393 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000101584 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 124571 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000095067 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
S. red.: proceedings of a workshop held during the 3d annual spring workshop of the Association of Official Analytical Chemists, held in Atlanta, May 1-4, 1978.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.