Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka / Wojciech Kolanowski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375830286
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141001 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150352 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000095259 |
Liczba zamówień: 0
Do pracy głównej dołączono 7 publikacji stanowiących rozprawę.
Bibliogr. s. 64-73.
Streszcz. ang., publikacje w jęz. ang.