Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka / Wojciech Kolanowski.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Opis: 73, [5] s., [69] s. pag. varia : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375830286
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 27 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141001
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150352 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000095259
Liczba zamówień: 0

Do pracy głównej dołączono 7 publikacji stanowiących rozprawę.

Bibliogr. s. 64-73.

Streszcz. ang., publikacje w jęz. ang.