Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Szkodniki żywności w przetwórstwie rybnym / Andrzej Chodyniecki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1986.Opis: 246, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301067985
Tematy:

Bibliogr. s. 239-242. Indeksy.

Dla studentów akademii rolniczych.

Chodyniecki, Andrzej
  • Obszar działalności: Ichtiologia.
  • Powiązana grupa: Akademia Rolnicza (Szczecin).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 94011108

  • Powiązana grupa: Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 95016296

  • Powiązana grupa: Uniwersytet Jagielloński.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 94208821

  • Powiązana grupa: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • Powiązana grupa: Polskie Towarzystwo Nauk Weterynaryjnych.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 95402326

  • Powiązana grupa: Polskie Towarzystwo Higieniczne.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 97048630

  • VIAF ID: 21098233
  • Zawód: Ichtiolodzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97051548